Betalningsalternativ

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

Vi erbjuder följande betalsätt:

 • Pappersfaktura via Resurs Bank

  Vid val av pappersfaktura så säljes fakturan till Resurs Bank AB. Fakturan skickas med 30 dagar netto när den beställda produkten ämnar fabriken. En kostnad på 50kr exkl moms tillkommer som administrationsavgift samt portokostnad för pappersfaktura. Endast företag kan välja att få en pappersfaktura och måste uppge bland annat sitt organisationsnummer samt företagsnamn som kommer att finnas med på fakturan tillsammans med referenspersonen som har lagt beställningen.

 • Betalning med Payson

  Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett PaysonKonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se

 • Paysonfaktura

  Vi erbjuder betalsättet “PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB. Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp kan det tillkomma en avgift om 29 kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar mot PaysonFaktura måste vara registrerade i SverigeFakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.


  Information om pantsättning

  Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

 

 

 • Strike – Kort/Card

  Som kund kan du välja vid betalning Stripe, Stripe erbjuder betalning med kort från både Sverige & utomlands. Stripe innehar de tekniska behoven samt säkerhet för att kunder ska känna sig bekväma att betala online. Stripe erbjuder en säkerhet kallad 3D Secure.