Visar priser ex momsVisar priser ink moms

Integritetspolicy

COOKIES
I webshoppen används så kallade sessionscookies. Dessa används för att hantera dina val i webbutiken, exempelvis varor i kundvagnen och information om kundinloggning. Sessionscookien raderas från din dator när du stänger din webbläsare. Om du inte accepterar cookies kommer vissa av webbutikens funktioner inte fungera.
ExpoTryck.se använder sig av Google Analytics och Google Remarketing som båda använder cookies. Vad detta innebär för dig kan du läsa om här.

 

GDPR – BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Lagen om personuppgifter, General Data Protection Regulation (GDPR), eller Dataskyddsförordningen på svenska, trädde i kraft den 25 maj 2018. Syftet är att hela EU ska ha en gemensam förordning för att säkerställa att personuppgifter behandlas på ett sådant sätt att den enskildes personliga integritet vare sig kränks eller att personuppgifter behandlas på ett felaktigt sätt. Förordningen innebär också att den som lämnat uppgifter ska få större rättigheter att kontrollera sparade uppgifter.

Den nya lagen tar hänsyn till den snabba teknikutvecklingen sedan den nuvarande Personuppgiftslagen (PuL) trädde i kraft 1998.

Vid köp i webshopen på ExpoTryck.se samlar vi in följande uppgifter:

Kunder: Förnamn, Efternamn, Företag/organisation, E-post, Person-/org.nr, Momsnummer, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.

Beställningar: ip-adress, E-post, , Person-/orgnr, Momsnummer, Adress, Företag, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer.

Syftet med detta är för att vi ska kunna skicka ditt paket till rätt adress, se till att du får avisering till ditt mobilnummer eller mejladress. Ditt personummer används endast om du beställer mot faktura och behandlas av Resurs Bank.

Dessa uppgifter delas inte vidare till någon annan part(utan eventuell logistikpartner för transport eller tillverkare inför fraktorder) och sparas i minst 7 år enligt Bokföringslagen då de också utgör bokföringsunderlag. Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter genom att kontakta oss på kundtjanst@expotryck.se.

Vid anmälan till nyhetsbrev samlar vi endast in mejladress för att kunna sända nyhetsbrev. Du kan närsomhelst avanmäla din mejladress om du inte längre vill få våra nyhetsbrev.

Vi lämnar aldrig dina uppgifter till någon annan. Undantag görs om vi av någon anledning skulle bli tvingade till detta enligt lag eller domstolsbeslut.

Vi använder oss utav Albacross & Google Analytics.
Du kan även läsa mer om google cookies hos Google.com.