ExpoTryck.se

Sedan 2012 har ExpoTryck levererat exponering & tryckprodukter till företag runt om i hela Sverige. ExpoTryck ett nytt namn, ett namn som slog igenom under sommaren 2018 och har hjälpt företag på lättare sätt beställa sina tryckprodukter.

Läs mer

Vad vi gör

Vi erbjuder exponeringsprodukter, tryckprodukter och butiksdisplayer i bra kvalité och låga priser för företag runt om i hela Sverige. Vi ska vara det självklara valet när det kommer till produkter med tryck, allt inom butiker, kampanjer, mässor, events eller till föreningar.

Vison

Vår vision är att kunna erbjuda våra kunder ett brett sortiment inom produkter med tryck, i kvalité, till låga priser. Vi försöker alltid förnya oss genom att lansera nya produkter på marknaden som efterfrågas av våra kunder. Hör av er ifall ni söker något specifit.

Minimum & Maximum

Vi har endast minimum antal på enstaka produkter där maskiner ska ställas in manuellt, detta är för att säkerställa att man får de bästa priser möjligt för produkterna.

För att säkerställa rätt pris för produkten vid större kvantiteter, skicka oss en offertförfrågan.

Offertförfrågan

Service

Vi tar stolthet i den service vi erbjuder, vi ska finnas tillgängliga för att våra kunder ska få den service de förtjänar. Alla kan inte vara experter inom alla områden och vi finns här vid frågor och problem som uppstår på vägen mot en färdig produkt.

 

Tryckmaterial av hög kvalitet

Vi har stort fokus på kvalitet och jobbar ständigt med att förbättra, utveckla och förnya våra produkter.
Produkterna testas och utförs kontroller på dagligen för att hålla våra produkter till en viss standard som är satt av oss. Vi strävar efter en 100% kundnöjdhet.

 

Bra kvalitet till bra pris

Priser är något vi jobbar hårt med att hålla nere, för att “Kvalitet kostar pengar” – Nej, det ska inte behöva kosta mer än nödvändigt. Inte nog med att vi erbjuder produkter av hög kvalité, vi har också bra priser, vi erbjuder även prisgarantier!  Läs gärna mer om det under Nöjd Kundgaranti!

 

Kundservice i toppklass

Vi har fått bra beröm för vår kundservice, vi har väldigt trevliga kunder som är i behov av vår hjälp. Då hjälper vi till!
“Det som drog mig till er var först priset. Men jag är nu en kund för evigt efter er fina service” – Det värmer oss att veta att våra kunder bli så nöjda!